3 goede doelen!

Voor onze jubileumeditie kunnen jullie zelf kiezen naar welk goed doel de opbrengst van jullie ontbijten gaat. Hieronder een overzicht van de gekozen goede doelen. De winst zal verdeeld worden volgens het percentage ontbijten dat voor hen besteld is.

 
Hieronder lezen jullie meer informatie. Let op, deze goede doelen staan los van de ontbijten die aan mensen in kansarmoede geschonken worden. 

Buitengewoon Onderwijs Ter Bank geeft onderwijs en zorg aan kinderen en jongeren met een matig tot ernstig mentale beperking, vaak in combinatie met autisme en socio-emotionele problemen.

Kinderwerking Fabota richt zich specifiek op kinderen en jongeren uit de ridderbuurt, met specifieke aandacht voor de meest kwetsbare gezinnen. Het is een deelwerking van ’t Lampeke.

Broederlijk Delen werkt samen met zo’n 130 lokale organisaties in Afrika, Latijns-Amerika en Israël en Palestina. Samen met hen strijden ze tegen armoede en ongelijkheid. Team Adelante wandelt op zondag 9 mei 2021 opnieuw mee met ‘Dwars door de Boerenbuiten’.